NUMEROLOGIE :: NUMEROGRAMA NUMELUI 
 
 
 
Numerologie
Taina zilei de nastere
Cifra destinului
Numerograma numelui
Numerograma lui L. B.
Cifra energetica
Cifra obiectivelor
Cifra dorintelor
Graficul temperamentului
Cum sa alegem un nume
Ciclurile vietii
Momentele cruciale
 
Caută in site cu -
 
Domenii elixir
- spiritualitate
- stiinte oculte
- terapii naturiste
- mistere stravechi
- psihologie revolutionara

 


 
Nume:

Prenume:

Data nasterii:
Zi:
Luna:
Anul:

 

Cifra destinului este cel mai important numar al tau, dar caracteristicile pe care ea le reprezinta vor fi influentate de toate numerele existante in data nasterii tale. Astfel, ziua, luna si anul nasterii vor amplifica sau vor reduce efectul pe care cifra destinului il are asupra personalitatii tale. Asa se explica de ce persoane care au aceeasi cifra a destinului pot fi complet diferite.

Influenta exercitata de cifra destinului va fi intotdeauna luata in calcul impreuna cu numarul total al cifrelor existente in fiecare patrat al numerogramei. Chiar daca in cazul tau caracteristicile negative despre care vei citi par sa nu se regaseasca in personalitatea ta, cu siguranta ca ele au fost prezente mai demult, in decursul vietii. Astfel, cu ajutorul numerogramei, poti vedea in ce directie ai evoluat si te-ai dezvoltat.
Destin
 

 

   
    Pentru o intelegere mai profunda a simbolisticii numerelor, a semnificatiei pe care le au ele in viata noastra, consulta documentatia pusa la dispozitie in directoarele elixir.ro:  
 
Secretul numarului de aur Geometria sacra
  Polaritatea numerelor Numerologia ezoterica