Numerologie
Taina zilei de nastere
Cifra destinului
Numerograma numelui
Numerograma lui L. B.
Cifra energetica
Cifra obiectivelor
Cifra dorintelor
Graficul temperamentului
Cum sa alegem un nume
Ciclurile vietii
Momentele cruciale
 
Caută in site cu -
 
Domenii elixir
- spiritualitate
- stiinte oculte
- terapii naturiste
- mistere stravechi
- psihologie revolutionara

 


 
Nume:

Prenume:

Data nasterii:
Zi:
Luna:
Anul:

 

Literele din numele tau influenteaza modul in care iti finalizezi planurile. Este foarte posibil ca doi indivizi sa aiba aceeasi cifra a numelui, dar fiecare dintre literele care il compun indica felul in care aceste persoane prefera sa se exprime din punct de vedere mental, fizic, emotional sau intuitiv.

Literele mentale indica o fire chibzuita, care ia hotarari cu calm si stapanire de sine, nelasandu-se influentata de sentimente sau instincte.
Literele fizice indica nevoia nativilor de a actiona mai degraba decat a sta sa mediteze. Atunci cand fizicul este predominant dezvaluie o natura energica, o persoana careia ii place sa fie mereu ocupata.
Literele emotionale indica faptul ca intotdeauna se va tine seama de glasul inimii si de dorintele personale.
Literele intuitive arata ca intotdeauna cei in cauza se bazeaza pe instinct. Cei in aceasta categorie vor fi favorizati in cunoasterea spiritului. Adesea aceste persoane viseaza cu ochii deschisi si felul in care abordeaza viata pare complet lipsit de simt practic.

 


 

 

   
    Pentru o intelegere mai profunda a simbolisticii numerelor, a semnificatiei pe care le au ele in viata noastra, consulta documentatia pusa la dispozitie in directoarele elixir.ro:  
 
Secretul numarului de aur Geometria sacra
  Polaritatea numerelor Numerologia ezoterica