Ceaiuri si
plante medicinale

Plantele medicinale sunt inzestrate cu principii active extrem de eficiente īn tratarea diferitelor boli, principii care nu se pot reproduce īn conditii de laborator si chiar daca stiinta a reusit sa izoleze anumite principii active, atuul unei plante este ca ea actioneaza intotdeauna ca un intreg. Plantele ne ajuta cu siguranta la mentinere si restabilirea sanatati ...

Imunostimulente si
energizante

Imunostimulentele si energizantele ajuta din plin la revigorarea sistemului imunitar si functionarea acestuia la parametri optimi stimulīnd activitatea anumitor tipuri de celule precum leucocitele pentru a mentine corpul fizic īntr-o sanatate deplina.

Detoxifiere deparazitare
si purificare

Detoxifierea si deparazitarea trupului a devenit astazi aproape obligatorie pentru ca organele noastre interne sa poata functiona corespunzator deoarece vremurile īn care traim ne impun adesea un regim alimentar ultra-procesat si un mediu de cele mai multe ori toxic īn care ne desfasuram existenta.

Dermato-cosmetice creme si uleiuri

Produsele naturale dermato-cosmetice au marele merit de a proteja pielea, de a tonifica si reintineri tenul si partile externe ale pieli pe care acestea sunt aplicate. Aceste produse, fiind in totalitate naturale nu vor obosi si nici nu vor intoxica tesuturile cutanate insa vor hrani pielea si o vor proteja de factorii nocivi interni sau externi ...

Tincturi compuse
si elixiruri

Au meritul de a conserva si mentine cel mai bine principiile si elementele active ale plantelor, apoi prin combinarea mai multor plante, tincturile fac ca substantele din care sunt preparate sa conlucreze la un nivel mult mai profund crescand astfel eficacitatea preparatului.

Afrodisiace si alte chestii

Afrodisiacele reinprospateaza viata de cuplu si au meritul de a face ca anxietatea, ori lipsa atractiei dintr-o reltie sa dispara ca prin farmec. Plantele afrodisiace fac deasemenea sa creasca energia regeneratore benefica īn corp si sa creasca profunzimea si intensitatea actului erotic īntr-o relatie.

Suplimente nutritive

Uneori, procesarea īn exces a hranei face ca aceasta sa devina saraca in a putea oferii anumite elemente esentiale necesare unei armonioase functionari a corpului. Suplimentele nutritive restabilesc echilibrul prin aportul de vitamine biologice(vii) naturale, aminoacizi esentiali si altele, restabilind enrgia, vitalitatea si buna dispuzitie a fiintei.

Vitamine si minerale
naturale

Vitaminele si mineralele sunt absolut de neinlocuit īn corpului uman. Daca stim ca simpla carenta de fier duce la anemie, carenta de magneziu duce printre altele la probleme cardiace, ori carenta de calciu duce de la slaba functionre a sistemului osos, spasme musculare, pana la pierderi de memorie atunci ar trebuii sa ne asiguram din cand in cand ca trupul nostru este corespunzator mineralizat.

Produse pentru slabit

Produsele pentru slabit, bogate īn fibre si alti compusi naturali sunt create astfel incat sa implineasca aceste cerinte, sa amplifice arderile interne si sa reduca pufta de mancare stimulind un anumit dinamism intern care datorita excesului de alimente tinde sa devina latent. Tocmai de acea, produsele pentru slabit pot reda silueta, mentin supletea trupului si o buna armonie fizica.

Linkuri afectiuni
Ultimele articole

Terapia cu uleiuri volatile se practica din cele mai vechi timpuri stiindu-se ca un anumit parfum poate genera un anumit efect asupra organismului datorita principiului rezonantei. Anumite uleiuri volatile actioneaza atunci cānd sunt inspirate extrem de rapid asupra sistemului nervos provocānd aproape imediat efecte benefice de relaxare putānd constitui un remediu excelent īn tratarea nevrozelor si a insomniilor. Continutul viselor poate fi strāns legat de dispozitia de dinaintea adormirii si determina astfel aparitia unui continut placut sau neplacut al visului. Astfel un anumit parfum poate genera un anumit gen de vise datorita principiului rezonantei descpre care s-a amintit mai sus. Exemple: Parfum de mosc, ulei volatil de trandafir, flori de cāmp, tamāie degajate īn atmosfera cu ajutorul unei lampi de aromoterapie. Īn caz de insomnie se poate consuma un extract de macerat din sunatoare combinat cu trei linguri de tinctura lavanda, trei linguri tinctura sulfina si trei linguri tinctura de talpa gāstii.