elixir.ro
Home Cauta in site Login Contact

Semnificatia mainii in chiromantie


MANA UTILA

Este reprezentata de o palma cu configuratie patrata si cu degetele scurte in raport cu palme. Aceasta mana este posedata de indivizii practice, meticulosi, peseverenti, dotati cu logica si simt critic dar lipsiti de fantezie si intuitie. Iubesc lucrurile concrete, coerenta si sinceritatea.

MANA ARTISTICA

Are un aspect conic cu degete mai degraba lungi si usor ascutite. Este o mana armonioasa si bine proportionate tipica celor cu gust pentru arta, bogati in fantezie si sensibilitate, dar totodata impulsivi, dinamici, generosi. Cele mai mari defecte ale lor sunt o anume indolenta si o anume instabilitate afectiva care se datoreaza lipsei de incredere in ei insisi.

MANA PSIHICA

Aceasta este cea mai frumoasa mana din punct de vedere estetic. Palma are o forma ovala, degetele lungi, netede, apropiate iar unghiile lungi si ovale. Aceasta mana apartine idealistului prin excelenta, poetului, visatorului, celui care traieste in propria sa lume, separate de realitatea materiala unde se refugiaza pentru a-si consuma angoasele si incertitudinile. Individul care poseda o asemenea mana este hipersensibil, impresionabil, vede totdeauna lucrurile dintr-o perspective interioara sin u numai aparentele exterioare. Este dotat cu intuitie dar este lipsit de simt practic, ceea ce face sa devina dependent de alte personae pentru a gasi ajutor in rezolvarea problemelor proprii. In tot cazul, gratie fascinatiei pe care o exercita asupra celorlalti, nu ii va fi niciodata dificil sa gaseasca pe cineva dispus s ail ajute sau chiar sa se sacrifice pentru el.

MANA FILOZOFICA

Este alungita, cu degetele noduroase si unghii rotunjite. Se gaseste la indivizi cu spirit logic si echilibrat, carora le plac rationamentele abstracte. Sunt fini observatory ai lumii exterioare. Sub un skepticism apparent ei ascund un idealism profound, o dorinta de perfectionare care il impinge sa evolueze moral.

MANA NECESARA

Este caracterizata de degetele departate, dinte care degetul mare este mai lung, unghiile lungi si plate. Este mana celor care iubesc actiunea, dotati cu intuitie, inteligenta practica fermitate si energie. Este vorba de personae anticonformiste atrase de tot ce este nou. Stiu foarte bine ce vor si exprima acest lucru clar.

MANA ELEMENTARA

Este cea mai curenta: putine linii, palma larga, degetele si unghiile scurte, buricele degetelor plate. Apartine indivizilor cu caracter simplu, cu inclinatii spre lucru manual, iubind natura si viata simpla. Sunt buni si generosi in general.

MANA MIXTA

Degetele au forme usor diferite. In general aratatorul si inelarul au varfuri patrate; mijlociul si degetul mic au forma patrata de la inceputul lor; degetul mare este lung si curbat spre spate. Aceasta mana corespunde oamenilor cu caracter schimbator, nestatornic, dotati cu simt practic, gata oricand sa se sacrifice pentru cei pe care ii iubesc. Sunt putin influentabili, dar intelegatori, toleranti, prieteni si colaboratori buni.

 
Articole din aceeasi categorie
img/articole/small-Stiinta-straveche.jpg
img/articole/small-Semnificatia-muntilor.jpg
img/articole/small-Liniile-palmei.jpeg
img/articole/small-Degetele.jpg

Semnificatia-mainii.jpg
Semnificatia mainii in chiromantie
Semnificatia mainii in chiromantie
ASTROGRAMA PERSONALIZATA

Vei putea cunoaste: